Balkonzon Logo

Bestellen en betalen

Betalen

Hieronder leest u alle benodigde informatie over de mogelijke verzendmogelijkheden. Heb u toch nog een vraag na het lezen van onderstaande informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze betaalmethodes

• iDEAL betalingen: iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

• Riverty biedt tal van flexibele betaalopties voor consumenten. Daardoor krijgen ze de vrijheid om te betalen op de manier die het best bij hen past.

Verzenden

Als u balkonzonnepanelen hebt besteld via onze site dan zorgen wij dat u product binnen 14 dagen bezorgd wordt. Wij maken gebruikt van een transportbedrijf die de zending zal in plannen. Wij stellen u binnen 5 dagen op de hoogte van de leverdag. Wij leveren standaard aan de voordeur op de begaande grond. De verzending is gratis in Nederland als u de producten in ontvangst neemt op de begaande grond. Hebt u liever de producten bij u in huis geleverd en woont u op een verdieping dan rekenen we hiervoor een toeslag. Zie algemene voorwaarden.

Voor de verzending naar België of Duitsland rekenen we een toeslag van € 60,-

De balkonzonnepanelen worden in een stevige doos verzonden om beschadigingen te voorkomen tijdens transport. Wij willen op alle vlakken kwaliteit om een zo goed mogelijk product te leveren bij de klant.

Dagen
Uren

Jouw 10% korting op je gehele bestelling verloopt bijna!

Met de code HERFST krijg je 10% korting op je gehele bestelling, maar let op; deze actie verloopt 22 december 2023!