Balkonzon Logo

Projecten

Vanuit Balkonzon nemen we projecten aan waar we in samenwerking met de klant naar een passende oplossing kijken om complexen te verduurzamen. Balkons en gevels zijn een zeer goed alternatief om een complex te verduurzamen.

Met de huidige ontwikkelde panelen zijn de rendementen zeer interessant en kan het energielabel snel verbeterd worden. Daarnaast is visueel ook een belangrijk item, inmiddels kunnen panelen in verschillende kleuren gemaakt of bewerkt worden. Een uniform aanzicht van het verduurzaamde complex is nog altijd het mooist.

Het grote voordeel van balkonzonnepanelen ten opzichte van panelen op het dak zijn: Lagere installatie kosten, saldering mogelijk per appartement, energiebesparing per bewoner en aanzicht van complex verbeterd. We werken met gecertificeerde installateurs en verzorgen installaties die aan de huidige wetgeving voldoen. Het ontwerp hebben we in eigenbeheer, hier wordt rekening gehouden met de huidige NEN-richtlijnen.

Verduurzamen van de Huursector

Dit is een item wat hoog op de landelijke agenda staat. Inmiddels zijn er in verschillende steden subsidies beschikbaar om de huursector versneld te verduurzamen. Daarnaast is de politiek op dit moment bezig om de algemene subsidiepot hierin te vergroten. Op dit moment is Balkonzon aan het lobbyen om subsidie los te krijgen specifiek voor balkonzonnepanelen. In Duitsland zijn inmiddels in verschillende steden subsidies gestart. In veel gevallen is er van alles mogelijk om te verduurzamen met subsidie, neem contact met ons op om dit te bespreken.

Dagen
Uren

Jouw 10% korting op je gehele bestelling verloopt bijna!

Met de code HERFST krijg je 10% korting op je gehele bestelling, maar let op; deze actie verloopt 22 december 2023!