Balkonzon Logo

Retourbeleid en klachten

Retourneren en bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €60,- per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@balkonzon.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Gelieve het retour formulier invullen met uw gegevens. Tevens aangeven welk(e) artikel(en), hoeveelheid en de reden waarom u gaat retourneren. Vervolgens ontvangt u van ons een retournummer, welke u dient te vermelden op de retourzending. Wij plannen daarna het transport in, u zult zelf aanwezig dienen te zijn om het pakket af te geven aan de transporteur. U bent ook vrij om zelf transport te regelen.

Klachtenprocedure

Balkonzon streeft naar kwaliteit. Mocht u een klacht hebben dan zullen wij er ook alles aan doen om deze klacht naar tevredenheid af te handelen. Heb u advies of bent u het ergens niet mee eens, dan ontvangen we graag uw bericht en zullen we dit in behandeling nemen.
De klachten kunnen zowel online, als schriftelijk indient worden. In veel gevallen komt het dan al snel tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing.

Online
U kunt de klacht indienen door een email te sturen naar info@balkonzon.nl met onderwerp klacht en in de mail de omschrijving van de klacht. We zullen u binnen 5 werkdagen beantwoorden en u klacht in behandeling nemen.

Schriftelijk
U kunt schriftelijk uw klacht sturen naar het onderstaande adres, geef in u brief duidelijk u gegevens weer zodat we u kunnen bereiken.

Balkonzon
Blaublomke 1
8401 MG Gorredijk

Dagen
Uren

Jouw 10% korting op je gehele bestelling verloopt bijna!

Met de code HERFST krijg je 10% korting op je gehele bestelling, maar let op; deze actie verloopt 22 december 2023!